maandag 7 april 2008

Cavalia zoekt medewerkers

Wil je graag meewerken aan de realisatie van een betoverend showspektakel? Cavalia, 's werelds meest betoverende paardenshow, is op zoek naar enthousiast personeel. Cavalia zal zijn fameuze White Big Top, een enorme tent van 30 meter hoog en één van de hoogste tenten ter wereld, installeren bij het station van Knokke, van 22 juli tot 31 augustus. Terwijl de show de toeschouwer in een wereld vol creativiteit en verbeeldingskracht wegtovert, zorgt Cavalia voor een unieke combinatie van ruiterkunst, dans, ongelooflijke acrobatiek, originele live muziek, reusachtige beeldprojecties en virtuele decors. Met als speelterrein een piste van 50 meter die voor veel bewegingsvrijheid garant staat, kunnen de 60 paarden zich op een gracieuze en krachtige manier uitdrukken, terwijl ze zich met de 37 artiesten vermaken.

Cavalia zoekt studenten/bedienden om het team te versterken tijdens de duur van het evenement. m/v, tweetalig, uitstekend voorkomen, minimum 16 jaar, voor diverse functies: hostessen, food medewerkers, merchandising medewerkers, plaatsers, ticketing, parkingwachters, call center medewerkers

Interesse? Stuur dan je CV met motivatiebrief en recente pasfoto of neem rechtstreeks contact met Omnivore (Delphine Romanus - Grote Markt 14 - 1000 Brussel, delphine@omnivore.be - Tel +32 2 289 10 62)