Ter gelegenheid van de officiële opening van het paardenspektakel Cavalia heeft de Knokke-Heistse chocolatier David Maenhout een originele praline ontwikkeld op basis van paardenmelk. Volgens de pralinemaker worden daarbij de gezonde voedingselementen van paardenmelk gecombineerd met een pâte fruits van vurige bloedsinaas en donkere Callebaut chocolade. De trendy afbeelding van een paardenkop die op de praline prijkt werd speciaal ontworpen door een Damse kunstenares die voornamelijk paarden schildert. Enkele jaren geleden werden door “Chocolatier M” ook reeds de Knokke-Heist en Zoute pralines gelanceerd. Andere recente creaties zijn bijvoorbeeld een praline op basis van komkommer of kardemom en combinaties zoals mango met een siroop van balsamico. Voor vele ster-restaurants uit Belgie en Engeland is de Knokke-Heistse chocolatier reeds de vaste huisleverancier. Chocolatier M werd recent door enkele gidsen en magazines (oa. Knack, Petit Futé(F)) uitgeroepen tot één van de beste en creatiefste chocolatiers van België.
Chocolatier M, Sylvain Dupuisstraat 38, Knokke